onsdag, maj 30, 2007

Antiklimax...

Då kommer vi dit... till företagshälsovården... Stina och jag... och så blir vi motade i dörren av en sköterska med orden:

- "Hej hej... tyvärr är vaccinet slut!

Både Stina och jag står som två dumma får och tittar på sköterskan... hon tycker förmodligen att vi ser så jäkla dumma ut - som två fågelholkar ungefär... Hon tittar på oss och inser att varken jag eller Stina kommer oss för ta första steget här och svara henne eftersom vi bara står och dum-glor... hon fortsätter:

- "Ja ni förstår, vaccinet har alltså tagit slut så ni kan inte få någon vaccinering här idag... men ni kan åka in till mottagningen vid sergelstorg, där finns det kvar... eller så ringer ni i morgon så bokar vi in en tid när vi vet att vi har fått in nytt vaccin...!"

Vi står fortfarande och väntar med holkarn öppna och hummar dumt i total brist på handlingskraft... ja, så där som det kan bli när man hamnar mitt i ett antiklimax...

- "Eeeeeh... ok... då... ringer vi i morgon då... hej då'rå..."

... hasplar vi ur oss och med handväskorna slappt hängande traskar vi ner för trappan och ut på gatan igen... och efter detta oerhörda antiklimax var vi tvungna att gå på konditori för att dricka cappuccino och äta glass och återhämta oss från chocken att vi inte fick några sprutor denna gång! Stina säger att en ny mobilisering måste ske... eller så inbillar vi oss att vi redan fått våra sprutor och lever lyckliga ever after... det är faktistk ett alternativ som inte känns mer än rätt just nu!

eXTReMe Tracker
website counter