tisdag, maj 15, 2007

Det kom en propå!

"Det är dags att rensa era mailboxar, de tar väldigt stort utrymme på vår server!"

Ok, jag rensade lite igår... tog bort stora filer och annat skröfs... men jag tog en blick på siffran på min inbox - 1622 st!!! Det är en hel del att rensa bort, jag är en slarver... jag borde kasta sånt som jag inte behöver ha kvar så fort jag läst dem... men det gör jag uppenbarligen inte!

Så... hur gör man nu då för att enklast och smidigast ta bort alla de mejl man inte behöver spara - utan att kasta de man vill ha kvar...?

Går igenom alla 1622 stycken innan semestern eller...

Det bästa vore om jag gjorde om misstaget att deleata hela inboxen när jag trodde att jag deleatade kastatboxen - det var nog den effektivaste rensning jag någonsin gjort... men också den mest ångestframkallande... jag pep iväg ett litet ynkligt mejl till någon på it med den något humbla frågan (lägg på en ynklig min och väldigt vän stämma här):

- "hej... det är jag... jag har råkat deleata hela inboxen... lite dumt... jag vet... ett misstag... men... kan det vara så att innehållet ligger kvar någonstans och skvalpar... någonstans... ja kanske i källaren liksom... nehej... inte det... nej... ja... jag håller med... hej då... tack snälla!"

Så... finns det fortfarande någon därute som väntar på mejl... så vet ni nu varför jag aldrig svarade!

eXTReMe Tracker
website counter