måndag, maj 28, 2007

Pojkbandstrenden...



Vart tog de vägen... Backstreet Boys... NSYNC... Boyzone... East 17... New Kids on the Block... Take That och Westlife... hallå... hallå... näe... det ekar tomt där ute... de växte upp, iklädde sig nya kostymer... hamnade i nya konstellationer... borstade smulorna ut den fjuniga mustaschen och vattenkammade luggen... ett mentalt status quo...

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

nu ska jag kommentera fast det inte har ett dugg med blogginlägget att göra.

(ANARKI!!!!)

1 jag har hittat citatets källa nu. Fay Weldon Nere på kvinnors nivå: "och om man måste äta vivlar ska de iaf vara tjocka, mustiga och krulliga". det där var INTE exakt återgivet (ANARKI!!!!!!!)

2 efter en liten titt i fotohögen, vad hittar jag? jo: bilder från tunkis bottenvåning. och bilder från LOUNGEN. MED CHINTZGARDINER!!!! hahahah

måndag, maj 28, 2007 1:46:00 em  
Blogger Maria said...

Nättchen: Ok...

På 1 svarar jag: Bra jobbat! Då kan man svänga sig med uttrycket OCH ha torrt på fötterna, måste erkänna att jag får märkliga och något censurerade associationer - anarki för det!!! Det ÄR verkligen ett tjockt, mustigt&krulligt citat måste jag säga!!!

På 2 måste jag fråga om vi kan ses över en drink så jag får se på dessa ljufveliga minnen och gråta en skvätt över en förlorad "ungdom" någon gång innan midsommar, tack så mycket!

By the way så är det verkligen din grejj att kommentera fast det inte har ett dugg med blogginlägget att göra, varsågod så mycket!

måndag, maj 28, 2007 2:18:00 em  
Anonymous Anonym said...

närsomhelst före midsommar, du, jag, en packe foton, en fnittara, en guitarr, en filthatt, en i bara-mässingen-klädsel, en UDK-tenta, en flagga med nummer, ett par lösögonfransar, en chintzgardin, en potatismosfrisyr, ett stughelvete, en cykelparkering, en busstoa utan fungerande lås, en vargpäls med egen päls, en ömmande byst, 12 svanar, en japanese slipper, en bloggvän-som-känner-nåns-man samt en papperskorg på slussen...
I'M ON!

måndag, maj 28, 2007 5:45:00 em  
Blogger Maria said...

Bra som fan!
Jag köper ett par träskor (det hade du kanske glömt!), förstorar bysten och skickar dig ett e-brev från en toalett på skånegatan när det är dags... be prepared!

... förresten... ska vi ringa in Kurt Olsson-kopian och Henke...!?

måndag, maj 28, 2007 6:18:00 em  
Anonymous Anonym said...

the clogs!
har jag inte glömt, inte heller t-shirtbrännan och hon son kallade mig för "Lotte, för Natte kan man ju inte heta, jag trodde du hade stavat fel!"

måndag, maj 28, 2007 7:10:00 em  
Blogger Maria said...

Jag trodde att du hette Knatte eller Fnatte, men däremot trodde jag ALRDIG att du hette Tjatte... näe... så tokigt kunde det ju inte vara... va...!?

tisdag, maj 29, 2007 6:48:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter