måndag, december 31, 2007

Nyårshoroskop inför 2008


Stenbocken
22 december–20 januari

Kärlek
Det är inte alltid lätt för en Stenbock att kombinera kärleken med arbetet eftersom båda sakerna är lika viktiga, men det finns en liten övervikt åt jobbet. Du kan ha sådan tur att du träffar den stora kärleken på jobbet och det vore ju rätt perfekt. Håll tentaklerna i rörelse och fånga in den som närmar sig. Den femte maj ändrar Saturnus riktning och för med goda nyheter. Nu har du alla chanser att bli nykär igen. Det livar upp både gamla och nya förälskelser.

Hälsa
Stenbocken brukar ibland kallas för Stelbocken eftersom lederna blir just stela och onda när du överanstränger dig och inte håller dig tillräckligt varm. Det välkända ryggskottet slår till då och då, men det är snabbt övergående. Du tillhör zodiakens segaste tecken och det är mycket sällan du blir sjuk – även om du tycker dig ha en del krämpor. Men du är envist aktiv och motverkar problem.

Jobb
Pluto går in i ditt födelsetecken den 26 januari fram till den 14 juni, sedan backar den tillbaka till Skytten ett tag igen. Plutos besök betyder att du får anledning att omvärdera en hel del av de rutiner och vägar du har för att få jobbet gjort. Nu vankas nya tider och du ställs inför faktum att det gamla inte är gångbart i framtiden. Var med på noterna och du kommer att tjäna bra pengar.

***

I vanlig ordning måste man ju fixa sin kratta och i år hittade jag den genom en snabb överläggning med google. Det blir web-blaskan Hennes årshoroskop (första träffen måste man ta, om det är ett regelrätt horoskop vill säga) som härmed får ynnesten att visa mig vägen för 2008!

Etiketter: ,


eXTReMe Tracker
website counter