onsdag, februari 13, 2008

Rock & Roll All Nite!!!


Let Me Go Rock 'N' Roll!!!

Canastaklubben hade temakväll igår... de spelade kort samtidigt som de lyssnade på KISS och naturligtvis hade jyckarna och kusarna oklanderlig KISSmakeup också!

När jag mitt i nattmössan smög upp för att gå på toaletten såg jag en av jyckarna stå och jucka (rock'n'roll-jucka alltså, inte onämnbart-jucka!!!) som den värsta Gene Simmons med tungan i en lååång lipande grimasch och med en diskborste som gitarr... under soffan tittade en Ace Frehely fram med sin silvriga nos (vete sjutton vad han höll på med där!)... i köket stod en Paul Stanley och poppade popcorn och en Pete Criss satt och blandade kortleken frenetiskt samtidigt som det dräääglades över potten, bestående av massor av små mynt, några lösmustascher samt ett stort antal presentkort till världskända konditorier, som låg mitt på golvet och ja, ni gissar rätt - det hela såg faktiskt inte KLOKT ut!!!

Jag måste erkänna att KISS inte hör till mina favoriter inom hårdrocksgenren... det bara är så! När jag gick i 6:an så gillade killarna KISS men själv gillade jag The Runaways och Blondie... jag är naturligtvis glad över att Canastaklubben är så musikintresserade, men jag önskar att de hade valt ett annat tema... vad står på tur undrar jag... vad står på tur... ?!

(... eller som Stella påpekar - det kunde varit värre... och vid närmare eftertanke så känns KISStemat rätt coolt när det är jyckarna, jepparna och kusarna som håller på!)

Etiketter:

6 Comments:

Blogger stella sweden said...

Va gla så länge de inte väljer Krille!

(Isch ja...det måste jag nog blogga om...)

..puss sa hon o knatade iväg till den väntande glada laxen!

onsdag, februari 13, 2008 7:17:00 em  
Blogger stella sweden said...

Jag menar att laxen är steendöd o jag tänker äta upp han...men han är glad ändå?

(troligen för att jag tänker äta han)

onsdag, februari 13, 2008 7:19:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Ja, egentligen är jag ju överlycklig över att ha Canastaklubben över huvudtaget... och det kunde vara sååå mycket värre än KISS... som du nämner kunde de haft en Christer Sjögrenkväll - vilket känns som ett oerhört långskott i detta sälla skap, men ändå... dear me - med dessa jeppar vet man aaaldrig!

Jag tror att det är så här:
Alla djur tycker om dig och mig, vare sig de är levande eller döda, blir bjudna på mat eller äts upp, blir kliade bakom ett öra eller får ett öra fastsytt på en manlig byxbak elle om de förföljer oss på en gata eller blir medplockade hem (det sista kallas visst hundnappning bland vanligt folk, men visst är det så att djuret VILL följa med såna som oss hem... herreguuud, allt annat vore fullkomligen uuurlöjligt!)

Så laxajäkeln har aldrig varit gladare än just ikväll... i ditt sälla skap!

onsdag, februari 13, 2008 7:37:00 em  
Blogger Maria said...

... puss skuttade en rödhårig tillbaka och sa... sen struttade hon åter till kökslaboratoriet där det stökas och bökas med roooosa frosting till vanljmuffins... och johoooodå... visst ska det vara ett rött körsbär på toppen - allt annat vore ju som en pastisch på något trist och tråååkigt!!!

onsdag, februari 13, 2008 7:56:00 em  
Blogger stella sweden said...

...heeelt rätt..så ääär det ju, något annat vore ju befängt! Rentav skrattretande!!! HaHa!!

(ungefär)

Nu simmar han glatt runt i min mage,slå frivoliteter o har sig, troligen överlycklig för att ha skänkt mig en sån glädje!!! Tänk va de är rara de små (och stora) liven!!!

onsdag, februari 13, 2008 8:25:00 em  
Blogger Maria said...

Yo, Word Up!!!

onsdag, februari 13, 2008 8:41:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter