måndag, mars 31, 2008

En RRROOOSA vårkappa...


Typ en sån hääär vill jag HA... fast RRRRRRRoooooossssa... och RRRRRRööött hår till det... och en RRRRRööööd vispande handväska - oooohooohhh Daaandyswaggyhardcore... eller nåt!



... DET är vad jag vill ha... vill ha... VILL HA!!!

Jag har nämligen fått för mig att jag skulle te mig alldeles FÖÖÖRTJUUUSANDE i en rrrooosa vårkappa... jaaa... med en rrröööd handväska vispandes i ena framtassen... en dekadent kak-ask i den andra... friskt flirtandes med båd män och hundar av skiftande färg, form och ålder... det är vår nu... och jag vill ha en vårrrkappa... och så vill jag flirta... so come on you daredevils... skjut hejvilt och galet med blickarnas bensin nu!!!

Etiketter: ,

4 Comments:

Blogger stella sweden said...

Flirrt...flirrrt..jag tror att jag ÄR en hund! Gläfffsss....Johooda!
Jag tror också jag skulle göra mig alldeles tokgalet bra i en kappa av DEN modellen, men ITALIENRRRÖÖÖD! För att jag står o går INÅT med tårna! Jag har även åter fan blivit kurrsiverad!

måndag, mars 31, 2008 8:34:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Goooood doggie... kom-kom-kom... låt mig förleda dig min lille vän... kom ska jag baka cupcakes med rrrrööööda bär på toppen... sen ska jag berätta anekdoter från min barndom... samt bjuda på ett glas absinth... kom-kom... kom... sen ska jag klappa på dina mjuka öron så det blir alldeles pälslösa... hmmm... mmmm...

tisdag, april 01, 2008 11:03:00 fm  
Blogger Stina said...

Den rosa kommer att klä dig!

tisdag, april 01, 2008 2:14:00 em  
Blogger Maria said...

Stina: Eller hur!!! Jag och rrrosa är väldigt bra för varandra!

tisdag, april 01, 2008 3:25:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter