fredag, juni 06, 2008

Jag - en NationaldagsAteistBohem...

Jag tror inte på gud och jag tror inte på nationaldagen heller... men det är skönt att ha en ledig dag från jobbet... ha det så härrrligt idag alla kära ni... hos mig är det 28 grader varmt i skuggan... jag tvättar... och funderar i vanlig ordning på att sy en kjol till kvällens fantastiska begivenhet - min kära vän Ulricas disputationsfest...

Jag hostar, harklar, lyssnar på min hesa stämma och känner att värmen håller min yrsel på plats... men jag tänker ta det lugnt heeela dagen... se över min ensemble för kvällen... för inte kommer jag att sy mig något... men det är en tradition jag har, att alltid få för mig att jag ska sy mig något när jag ska på kalas - och gärna sy det samma dag som tabberaset skall ståta!

Men idag tar jag nog fram min allra bästa bohemsida... ligger i soffan... äter glass... lyssnar på musik... och går på kalas...

Ät gott idag kära vänner... och umgås!

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Anna funderar said...

Om jag kunde sy, skulle jag agera på exakt samma sätt. Men tyg, nål och tråd är inte mina vänner alls. Varför vill de inte samarbeta frågar jag mig?

Hoppas disputationsfesten var trevlig!

fredag, juni 06, 2008 10:55:00 em  
Blogger Maria said...

Anna: Det handlar om att släppa alla spärrar och intala sig själv att man KAN sy... så har jag alltid gjort - med ALLT... jag fuskar mig genom det mesta och det har funkat bra hittils!

Disputationsfesten var mycket lyckad och min bordsherre var en gammal bekant som jag inte träffat på många många år så även bordsplaceringen var oerhört lyckad... jag är sååå nöjd och det verkade även den nyblivna "Doktorinnan" vara när jag lämnade kalaset vid 01.40-tiden!

Själv lider jag lite av dubbelsviter idag... dubbelsjuk så att säga, fast jag tog det väldigt lugnt och sansat med tanke på min konvalecent....

lördag, juni 07, 2008 10:38:00 fm  
Blogger stella sweden said...

Du sydde ingen fluffifiluffrooosa kjol...nej du är ju sjuk...men du var säkert finast av alla ändå!

JAG KAN SY!

PUSS O KRYA PÅ DIG FÖR BÖVELEN!!!!

lördag, juni 07, 2008 10:43:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Nehej inte blevo det ett nysytt kjolstyg av mig heller... jag hade redan en lingon&mjölkfärgad skapelse med ett mörkrrrosa tyll därinunder... DEN togo jag på mig och struttade i dimman bort till kalaseriet!

Jag VAR snyggast!

söndag, juni 08, 2008 10:44:00 fm  
Blogger Maria said...

... fast Ulrica - festens huvudrollsinnehavare... hon var stylish hon med!

söndag, juni 08, 2008 10:44:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter