tisdag, juli 01, 2008

Change at Peter Frampton please!

På den engelska sydkustbystan så är det nästan som att vara utomlands!
Ja... som att vara i Frankrike... eller Bretagne... jodå ... det är inte som att vara hemma... fast nu för tiden när man reser så känner jag mig som hemma överallt... så jag känner mig rätt hemma här nere i Hamble...

Jag gjorde några shortcuts från Gatwick lite på eget bevåg och tänkte: om det skiter sig så är jag ändå en bit på väg... en bit närmare mitt mål... men inte skulle jag till Frampton heller... tågkonduktören tittade på mig, frågade om jag visste vart jag skulle byta tåg, och karskt svarade jag "Oh, yes in Frampton!"... han frågade menande:

- Do you mean Fareham!?

- Oh yes... I didn't mean
Peter Frampton, did I... then I would be ending up in Kent... now wouldn't I!?
(... or maby I did... ?)

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Stina said...

Oh vad härligt det låter! Irra runt på lokaltåg i stora världen, fast ändå inte. Jag håller med, det känns förvånansvärt ofta rätt hemtamt. Fast ändå inte. Ha det, vi hörs. Kram.

onsdag, juli 02, 2008 9:47:00 fm  
Blogger Maria said...

Stina: Man hoppar på de som ser ut att jobba på stationen om vilken perrong tåget går från, man får ett svar, ändå irrar man runt och ställer sig på fel ställe - perrongmannen tittar på en under lugg och nickar nöjt när man efter ännu en fråga går till perrong 3 och snällt ställer sig OCH står stilla där tills tåget kommer och tar en med... !

Vad är det?
Att få ett korrekt svar, men ändå tvivla på att han förstod vad jag menade och vart jag skulle... det är bättre att irra runt och leta lite på egen hand än att lyssna på vad de som vet säger... och bara gå till perrong 3 för att invänta tåget!? Man är obotlig när det kommer till diverse avgångar på främmande ort!

Kram

onsdag, juli 02, 2008 10:27:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter