tisdag, november 04, 2008

Jag fick mig ett vykort hemskickat igår!



Hej Frk Maria!

Du kanske undrar varför det är så tyst under sängen just nu? Joooohooo, vi är inte hemma just nu! Nä... vi är på konvalement eller vad det heter, konsulevent... konvent... eller ja nej... en workshop kan man säga... en workshop för mimartister i ulvakläder damned suiting for jyckar och kusar med livsuppgiften att spela hedern av varandra med vanliga spelkort och blanda cocktails så svansaluringarna knorrar till sig likt ett ärtskott! Hela jäkla canastaklubben har dragit ner till den vitsminkade huvudstaden för att prova ut nya handskar, dra i osynliga rep samt att voffa utan att det hörs samtidigt som vi låtsas vara instängda i osynliga kuber!!!

Vooooofffff!!! Det är sååååå kuuuul!!! Vi äääärrrr i Parrrriiiiis!!!

Nästa fest i canastaklubbens regi kommer att slå alla festivitetsrekord som står att finna - fatta du rödhåriga människa!!! DU är inbjuden att skåda detta spektakulära spektakel! Hrmfff jo, vi rumstrerar ju om i DITT leasurecabinett så vi har enhälligt bestämt att du får bli vår mascot från och med nu! Med många blöta nosar och sammetslena mular mot din panna!

/Canastaklubben

Etiketter:

1 Comments:

Blogger stella sweden said...

Näää, va gulligt så enormt rart av de små blötnosarna att göra dig flurriga rödhätta till mascot! Pussa de från mig men gör det snabbt innan det jävla Com Hem Går Bort igen!
Jisses vilket spektakel med nätet! Grrrrr...

tisdag, november 04, 2008 10:43:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter