söndag, februari 15, 2009

Kulturministern...

... var inte heller så förtjust i examensarbetet som utmynnade i en förstörd tunnelbanevagn... fan hon är på hugget kulturministern!

Etiketter:

6 Comments:

Blogger Ulrica said...

Tänk, första gången som jag håller med kulturministern! Men rätt typiskt att det handlar om en negativ kulturytttring och inte något positivt. Nu stryper hon väl alla anslag till kulturen. Man funderar onekligen kring det rådande klimatet på konstfack. Kommer samtliga elever utföra handlingar som leder till stora kostnader för samhället? Kanske det är det som är årets tema!?

måndag, februari 16, 2009 9:14:00 fm  
Blogger Maria said...

Ulrica: Precis min tanke också... typiskt att det skulle handla om grafitti!!! Konstfack känns rejäl ute i oväder... men det kanske har med den här trenden att ALLA känner sig kränkta och att ALLA hänvisar till yttrandefrihet och demokrati... var har EFTERTÄNKSAMHET och vanligt VETT tagit vägen... RESPEKT för andra... och lite subtilitet... DET efterlyser jag! TÄNK först TALA sen! ... eller helt frankt - TÄNK för fan, allt handlar inte om DIG... det är helt OK att stå tillbaka en smula!

måndag, februari 16, 2009 9:18:00 fm  
Anonymous Anonym said...

men vad säger hon om reinfeldts farsa? för visst var den fyllekörningen också ett konstnärligt projekt?

måndag, februari 16, 2009 12:23:00 em  
Blogger Maria said...

Nättchen: Han kanske har sökt in på konstfack och den här fyllekörningen "hemma i köket" är Senior Reinfeldts "examensarbete"!!!

måndag, februari 16, 2009 1:13:00 em  
Blogger Ulrica said...

Kanske är det den "curlade" generationen som tagit sig in på konstfack. JAG, JAG och åter JAG!! En vän till mig undervisar sådana telingar. Om de ska bort på semester en vecka och det råkar vara prov då är kommentaren: "Jag är borta då, vad ska VI göra åt det?" Va fan... Jag hoppas denna ras är snabbt på utdöende och att de får sig några rejäla holmgångar av några rediga 60-talister.

fredag, februari 20, 2009 9:11:00 fm  
Blogger Maria said...

Ulrica: Jag är rekorderligt trött på de här curlade människorna - kan inte låta bli att undra hur man som förälder låter uppfostra sina barn till skrikiga gök-ungar!? Sen har de mage att hela tiden bli kränkta om man inte lägger ut sin jacka över lerpölen åt dem!!!??? Jag säger som Turbo-Totte: ISCH!!!

fredag, februari 20, 2009 12:43:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter