onsdag, maj 16, 2007

Peter, Dennis, Zappa, brollan & jag!


What Classic Movie Are You?
personality tests by similarminds.com

Hi hi hi - jag är Easy Rider... coolt!
Hittade ännu ett test, denna gången hos Johnny... (det verkar som om vi alla sitter och testar oss själva hela dagarna... vilken självkännedom det måste vara som växer fram bland oss alla!). Kommer ihåg att jag var jäkligt imponerad av filmen Easy Rider när den kom... jo, jag var nog lite ung när den kom 1969, men min 10 år äldre bror hade affischen på sin vägg och jag tyckte att de såg så coola ut i sina paisleymönstrade skjortor på sina tuffa motorcyklar, på väg till Mardi Gras-festivalen i New Orleans... bra musik är det i filmen också... tja, jag känner mig nästan som hemma faktiskt!



Undrar om jag skulle bli Frank Zappa i ett liknande test som visar vilken rockmusiker man är... min bror hade nämligen även den affischen på väggen... den som visar Zappa sittandes naken på toaletten! Jag tyckte faktiskt även att denne långhårige man med märklig ansiktsbehåring var rätt cool han med... han verkade ha humor... även om jag var för ung för förstå så greppade jag ändå det!



Mer snygga psykedeliska affischer (jag är lite svag för just detta) finns
här!

3 Comments:

Blogger Evalinn said...

Jag blev nån konstigt, skittråkig film...Easy Rider hade varit coolt!

torsdag, maj 17, 2007 9:06:00 fm  
Blogger Maria said...

Jag gjorde till och med om testet med färre frågor, blev ändå Easy Rider - så det här testet litar jag på till 100%... jag är cool!

torsdag, maj 17, 2007 9:50:00 fm  
Blogger Holly Golightly said...

Det är märkligt men jag tycker han är bra sexig där på toaletten, Zappa! Är det konstigt?

fredag, maj 18, 2007 4:30:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter