måndag, juni 11, 2007

Baryshnikov... pliiiz... dansa för mig!



Jag har vetat om det ett tag... men inte tänkt så mycket på det... som vanligt!

Man bor i en storstad med kulturen precis utanför porten...
Man blir bortskämd och blasé...
Man struntar i att boka biljetter...
Man får skylla sig själv...
Mikhail Baryshnikov och Ana Laguna kommer hit i slutet av augusti... de ska vara med i en uppsättning på Dansens Hus med koreografi av Mats Ek... musiken står Fläskkvartetten för. Lisabeta och Stina har bokat sina biljetter så fint... men inte jag inte... näpp! Så här står jag nu... med bilden av ett uppbokat Dansens Hus i dagarna fyra på skärmen - totalt utsålt... det hjälper liksom inte att böna och be här inte... men jag ger inte upp... jag ska ha biljetter till detta!!!
... undrar om man kan lägga ticnets bokninssida för Ek/Laguna/Baryshnikov & Kylían på datorns skrivbord i någon slags interaktiv liveform... eller är länken det enda som är möjligt...?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så märkligt/märkvärdigt.
JAG har köpt en biljett till en dansföreställning på Dansens hus i augusti. Jag som knappt tycker om dans... eller blir nervös för att jag tror att det är något jag ska förstå som jag inte osv. Men jag tror att han som skulle dansa på MIN föreställning har liksom ett arabiskklingande namn.
Ja. Livet är bra konstigt!

måndag, juni 11, 2007 11:26:00 em  
Blogger Maria said...

Arabiskt namn... vem kan det vara? Jag frågade Eva när hon berättade om att ni skulle gå och titta på en känd dansare som Agneta hade tipsat er om... och jag sa:

- "Aha, ska ni se Baryshnikov!?"

-"Nej inte han, DET hade varit häftigt att se honom!"

...sa Eva... och jag undrade vem hon menade då... det kan inte bli mycket större idag, de andra stora dansarna har ju gått ur tiden...

"Barre" är 59 år gammal nu!
Det där med dans kan vara alldeles gudomligt... men också helt otroligt jävla trist... är det är så med dans - antingen tycker kroppen om det eller inte... mer finns det inte att förstå (tänk på det och gå dit och njut... eller få träsmak i baken) det är ren gambling och jag har varit på både och!

Men fatta - Baryshnikov!!!

tisdag, juni 12, 2007 6:55:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter