onsdag, juni 13, 2007

Sommarpratarna i P1

Nu är de offentliggjorda... sommarpratarna... något jag inte kan vara utan... det enda som fortfarande är riktigt svensk barndomssommar för mig! Men varför kallas de sommarvärdar...? Har man inte alltid sagt sommarpratare...?

De sommarpratare jag ser fram emot att lyssna på är Tore Skogman, Gustav Fridolin, Erland Josephson, Martin Kellerman, Barbara Bonney (en av mina operaidoler!), Salem Al Fakir, Knut Knutsson, Christer Fuglesang, Susanna Alikoski, Pelle Almqvist och Lena Endre... men jag brukar försöka hinna lyssna på dem alla... och det är alltid några som överraskar positivt... och så finns det ju tyvärr dem som inte överaskar en alls utan är precis så som man i sina förutfattade meningar trodde... förra året var det Charlotte Perelli som införlivade mina förutfattade... och i år blir det nog tyvärr hennes svägerska Pernilla Wahlgren som tar över hennes skor!
(sorry Pernilla... men du och jag don't make a match!)

2 Comments:

Blogger Stina said...

Åh, jag ser också fram emot pratarna. Varje år. Och prickar för vilka jag verkligen vill lyssna till. Sedan blir det nästan aldrig av att jag lyssnar. Tyvärr. En massa vardags brukar komma emellan. Men i år kanske...

onsdag, juni 13, 2007 9:52:00 em  
Blogger Maria said...

Man kan lyssna på webradio... och koppla datorn till förstärkaren, så har jag det och det gör det lite enklare...

onsdag, juni 13, 2007 10:06:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter