onsdag, oktober 03, 2007

Dogstar!



I natt fick jag reda på att jag var utvald... det var jag och ingen annan av alla de hoppande och gläffsande små hundvalpar som blev utvald... ingen annan är just precis lilla jag var ämnad för detta uppdrag - jag!

Jag har fått en guldfiskskål med delar av en elvisp monterad på utsidan att ha på mitt lilla huvud samt en rymdpistol tillstucken i min ena framtass. Mitt uppdrag börjar den 20:e och skalll enligt order vara likviderat den 25:e... mer vet jag inte...

Jag tror att rymden är oändligt stor och kall... och jag är så oändligt väldigt liten... men man säger till mig att mitt uppdrag är stort och viktigt... om än i den stora stora rymden så väldigt futtigt litet...

Min mor har packat ner några kex i en liten plåtask att ta med... men hur länge räcker några kex...
hon borde ha lagt ner en liten ost bredvid kexen i plåtasken... jag älskar ost... men hur länge håller sig en liten ynka ost i den stora oändliga rymden...?

Jag känner mig lika liten som den ynka ost jag nu inte fått med mig... jag är blott som en liten, liten ostbit i den enormt stora och kalla rymden... men jag har min guldfiskskål med delar av en elvisp monterad på dess utsida... och jag har min rymdpistol i min ena framtass... mitt uppdrag börjar den 20:e och skall enligt order vara likviderat den 25:e... mer vet jag inte!

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Ulrica said...

Och hur äter man kex med ost med en guldfiskskål på sitt huvud...?

onsdag, oktober 03, 2007 9:52:00 fm  
Blogger Maria said...

Ulrica: Dogstar låter meddelar att man pressar in små smulor uppe vid den där delen från en elvisp... med lite ost hade det gått bättre, men nu får han försöka klara sig ändå... De har tydligen haft kurser i hur man pressar in mat via elvispmojängen!

onsdag, oktober 03, 2007 9:59:00 fm  
Blogger Ulrica said...

Jag föreslår Raketost!

onsdag, oktober 03, 2007 12:13:00 em  
Blogger Maria said...

Och vilket förslag sen... jag passar vidare till Dogstar!

onsdag, oktober 03, 2007 1:15:00 em  
Anonymous Anonym said...

Voff Voff för Raketost!

onsdag, oktober 03, 2007 1:58:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter