torsdag, mars 06, 2008

This is the Shit!



Jag har fått ett gott råd av min vän Pelle: "Spela destruktiv Maria... det är ju ingen mening med att verkligen vara det... men att spela destruktiv och lite lagom excentrisk, det är helt ok!!!"
Så - jag ska nu införskaffa mig en liten behändig rökmaskin... så även en blodröd sammetscape... och ett lååångt svart ciggismunstycke med pärlemorintarsia... oh la-la... och varje morgon när jag släntrar över den engelska parken från t-banan till min arbetsplats så startar jag min rökmaskin vilken jag bär i min ena framtass, och lägger därmed ut en mystisk dimridå över min skridande entré... vidare tänker jag införskaffa mig ett kinesiskt skåp eller kanske ett schatull där jag ska förvara mina opiater... dekadens... eller oh la-la som sagt... det är dags att bli excentrisk... !

Etiketter:

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

*L*
Om du behöver tips, så kan jag stå till tjänst *S*
Mvh
fd Skinkmacka

torsdag, mars 06, 2008 11:13:00 em  
Blogger Maria said...

Fd Skinkmacka: Välkommen hit till mitt eleganta kaos... men var hittar jag dig då... när absinthen behöver fyllas på och samovaren ekar tom... och karpdammen behöver inspireras med guldflagor... ?

fredag, mars 07, 2008 10:10:00 fm  
Blogger stella sweden said...

Jisses järrtatt...skrida, gå långsamt, röra mig sensamt, glida, förflyyyta mig genom NewYork...bli haffad av polisen för att jag sprider dimridåer...och döljer saker...

Hur kommer det sig att DU skriver om DET när JAG skriver om DET?

fredag, mars 07, 2008 11:34:00 em  
Blogger stella sweden said...

Puusss!!!

(du fattar va?)

fredag, mars 07, 2008 11:36:00 em  
Anonymous Anonym said...

Vill ju inte kalla mig excentrisk.. det låter så glamoröst och ja.. excentrisk. Men destruktiv är jag! I och för sig på ett icke-elegant och handfast vis. Så min taktik blir nog den motsatta. Spela nykter, präktig och hurtig.
Ska börja imorron. Rota fram längdskidorna ur förrådet och släpa dom efter mig när jag spänstar fram på stadens gator och diskret döljer rövinsrapar och nikotingulnader med alldeles nyskalade apelsiner. Aldrig så saftiga och fräscha!!

lördag, mars 08, 2008 12:00:00 fm  
Blogger Maria said...

Stella: Just because we're soulsisters!!! Puss för det!

Malin: Men du min ljufva jämtländska rooos... du är ju hurtigheten själv om man jämför med mig... jag ligger ju bara och slappar på soffan jämt och ständigt! Och nog är du lite excentrisk du med... säger bara tom scen, ensam gitarr, du och låten "I wana be your dog"!!!

puss min älskade vän, vi ses inom alldeles kort... typ 4 veckor!

lördag, mars 08, 2008 10:05:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Fd Skinkmacka är nu:
Alien Art Form - mroF trA neilA
Hur visste du att jag har en burk med guldflagor ???

lördag, mars 08, 2008 11:38:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter