tisdag, mars 31, 2009

Ge Bullen ett ben... ?


Bullen - Leif Honken Holmqvists efterträdare


Ge Bullen ett ben!?
Ja! Ge'en benet!!!
Nej! Ge Bullen en lakritspuck!!!
pollcode.com free polls

Etiketter: , , ,

måndag, mars 30, 2009

Kiev...

Jag trodde det var Paris...

Jag är osunt sugen på Baileys... i helgen tryckte jag i mig en hel burk Baileysglass... men det räckte inte! Dricker Baileys när jag är i England... jag borde alltså åka till England... DET är nog vad min kropp försöker berätta för mig... men nästa resa bär ju av till Frankrike!?

Etiketter: ,

Sommartid i Bregottfabriken:

Måndag... måndag... sommartid... trött som en sengångare som blivit biten av en tze-tzefluga... jag krafsade blint i luften ovanför huvudet samtidigt som jag försökte vakna... har fortfarande inte lyckats - vakna, alltså!

Yrslig i mössan precis om kossorna... när är det mjölkdags... NÄR???

Etiketter: , ,

söndag, mars 29, 2009

Nu jävlar!



Nu blir det spännande... för jag ska premiärsy på min nya Husqvarna Viking Emerald 183 - BUCKLE UP BOY, HÖJ VOLYMEN OCH TINA ÄLGFÄRSEN, FÖR NU BLIR DET ÅKA AV!!!

Etiketter: ,

Grrrr... voff... Rrrrrobert!!!


Led Zeppelin - Black Dog

Etiketter:

Söndagsmorgontankar...



"vakanen"... undrar ni... va fan menar hon... "vakanen"... !? Som ni märker försöker jag lura mina grannar genom att chiffrera vissa ord... så de inte ska förstå vad jag skriver när jag pratar om dem här på bloggen... men ni fattar ju att jag menar "vaken"! ... shhhhhh.... så de inte vakaner nu... !
  • När... NÄR... ska jag få höra koltrastens sång för första gången denna vår... ?

  • Igår köpte jag den underbara tv-serien Ebba och Didrik på dvd... till det eminenta priset 59 kr... vilket kap!

  • Kan skator bli våta i pälsen... ? De där två jepparna som satt på tv-antennen på huset mittemot igårmorse såg väääldigt blöta och besvärade ut! Har skator inga hem att sitta i när det regnar? Det trodde jag eftersom jag inredde dem alla med ljusslingor strax innan jul förra året...

  • På tisdag går priset kraftigt upp på sytråd enligt damen vilken expedierade mig igår på Siden Carlsson ... vem bestämmer över sådant? Hamstra för bövelen! - det har jag gjort!

  • Släckte ni ner all elekticitet igår kl 20.30 under den så kallade Earth Hour? Det gjorde jag... och jag somnade! Det blir en lördagskväll att minnas... jag fattade inte att det bara var ljuset man skulle släcka... så jag slog av tv:n också... det var för mörkt för att läsa... så vad ska man göra... ? Jag körde Earth Hour Hardcorestyle helt enkelt... det känns fånigt att bara släcka lamporna - vad är det för mes???

  • Alla mina grannar sover just nu... det är bara jag som är vaken... kan bero på att de förmodligen var uppe längre än en annan igårkväll...

  • Kråkan som sitter på skorstenen på huset mittemot tutar i luren som en besatt... jag undrar verkligen vad han vill!

  • Om bananer hade mun & hade tunga… skulle du få höra små bananer sjunga… Men nu har de varken munnar eller tungor … & förresten inte heller några lungor!

    Om bananer hade öron till att höra... men se höra kan bananer inte göra… Om de sover ska du inte tro dom vaknar… fast du skriker i de öron som dom saknar!

    Alla skogens fåglar skulle sitta stumma… om bananer skulle börja slå på trumma... Slå på trumma, slå på trumma men vaddå med… för bananer har ju ingenting att slå med!

    Om bananer hade ben men de har inga… därför får du aldrig se bananer springa... Om de kunde springa sprang de hela dagen… för att slippa åka kana ner i magen!

    Om bananer hade skinn, ja skal det har de… de är lyckliga så länge de har kvar dem... Man kan skala dem o mosa dem o tugga… man kan svälja dem men aldrig deras skugga!

Etiketter:

lördag, mars 28, 2009

Daaarlings...


... moi...

... jag vet att ni undrar... fundrar... och kanske till och med längtar... men jag är upptagen med att sy mig en alldeles egen och särdeles bortglömd sandstrand förstår ni... sådant är viktigt... mycket viktigt att lägga tid på!

Sen kan man undra vad i helsike Todd Rundgren gör här hemma hos mig!!!???


... todd...

Etiketter: , ,

fredag, mars 27, 2009

För fem minuter sedan...



... hörde jag ett gökur här på jobbet... "ko-kooo... ko-kooo" i kombination med två mässingskottar som rasslades runt med hjälp två små mässingskedjor - INGEN TROR PÅ MIG! De bara tittade på mig och snurrade runt med sina fingrar vid tinningen samtidigt som de himlade med ögonen... "Det finns inget gökur här... det är i ditt huvud som det kokoar Maria!"

Jag avskriver härmed mina kära kollegor... och nästa gång NI hör ett gökur så är ni ensamma - kom ihåg det!!!

Etiketter:

Jag fick en hälsning från Australien...



Delar av Canastaklubben är väldigt förtjusta i glass... precis som en rödhårig... och glarren i Aussidownunder lär vara särdeles kladdig och mumsig!

Etiketter:

torsdag, mars 26, 2009

No-no no-no no-no no-no no-no no-no no-no no-no

THERE'S NO LIMITS!!!

Etiketter:

onsdag, mars 25, 2009

Canastaklubben har åkt till Australien!



... och JA - det var otippat!!!

(Ooooh jeeezus... är det inte det där jävla turbananfröhelvetesörten som dyker upp igen!!!???)

Etiketter:

tisdag, mars 24, 2009

Brum, brum... brum!



När jag kom hem från jobbet idag, så stod denna lilla jeppe med sina framtassar djupt ner i min nyinköpta honungsburk... dess nos glänste av gyllene puhnektar!

- Hallå där min rundhylte lille vän i blågrönrandiga brallor!

- Tjing tjong du rödhåriga lägenhetsinnehavarinna med en skogaholmslimpa instoppad under tröjan!

- Vad gör du med tassarna i min honungsburk?

- Jag bor uppe på vinden och där är honingen sluuut... och är honingen slut så får man leta sig nedåt i huskroppen fattar du väl!

- Vaddå!? Om honingen är slut uppe hos dig, så är det helt ok att du smiter in i min lägenhet och stoppar ned tassarna i min honungsburk så där helt utan vidare!?

- Neeej, inte så där utan vidare! Jag har ju beklätt mig med banditmask!!!

- ... ok... banditmask... ???

- Ja... björnligan du vet... har man banditmasken på så är man ute på rövartstråt... då är det helt ok att stoppa ned tassarna i någon annans honingsburk... fattar du redhead!?

- ... hmmm... ok... och du är helt hundra på att det är ok på dessa premisser alltså...?

- Ja, ja... trust me redhead... trust me!!!

- Jahaja... jag antar att du är honingsavsmakare i canastaklubben eller?

- Just prexis, hej, där har du mig... du är är en smart böna du!!!

- ... va... eh... ja men då så... då får väl du fortsätta mumsa honing då... och är det ok om jag lagar lite mat till mig själv och somnar i soffan eller... du hittar ut själv antar jag... ?

- Ooooh ja trallala... styr och ställ som du behagar... det är ju trots allt du som bor här... !

- Ja du... ibland undrar jag...

Etiketter: ,

Cowgirls...



Coola katter räds inte för att stuka brättet och klättra upp på en hästrygg!!!

Etiketter:

måndag, mars 23, 2009

Åååhååå...

Liza-Beta är sjuk...
Stimpan jobbar på annat ställe idag...
Limpan jobbar på ovan annat ställe hon också...


HUR tråkigt kan man då ha på ett snöre!!!???

Sanningen å säga så har jag klarat mig rätt elegant idag ändå utan dessa jeppar... fikat hembakad kaka TVÅ gånger med ett glatt gäng, så jag ska inte klaga... alls... men det hör till mitt liv att längta och trängta... jag gillar det - att inte ha... men ändå kanske absolut få!

Etiketter:

Jag fick en fråga av Mulle:

"Kära rödhåriga flamsmaja!

Precis som du beskrev det för någon vecka sedan, har även jag intagit rollen som vintertjockis! Men det har blivit fasligt trångt när jag sitter här på jobbet vid mitt skrivbord! Vad göra?

Kära hjärtanes, Mulle"


...

Kära Mulle!

Med en figursåg till hands kan du se till att skogaholmslimpan får plats elegant när du sitter vid sitt skrivbord! Du bara lutar dig framåt när du sitter i din stol... lägger upp magen på skrivbordet... tar fram en blyertspenna... rita av konturen av din mage... sedan sågar du längs strecket... sandpappra kanten med 0:ans sandpapper... lacka skiten... och vips så var det klart och betalt!
Nästa gång ergonomironden tittar förbi så ska du se att du får guldtstjärna i protokollet! Hälsa från mig!


/Eders Maria

Etiketter: ,

Monday, monday...

Bah-da bah-da-da-da
Bah-da bah-da-da-da
Bah-da bah-da-da-da

Monday, Monday, so good to me
Monday mornin', it was all I hoped it would be
Oh Monday mornin', Monday mornin' couldn't guarantee
That Monday evenin' you would still be here with me...


... man kan bara önska att det måndagen verkligen hänger med ända till kvällen... för tänk om det helt plötsligt blir tisdagkväll i kväll... nej... jag räknar med att det verkligen är måndag hela dagen och så även till kvällningen...

Etiketter:

lördag, mars 21, 2009

Lördag...

fredag, mars 20, 2009

Kråkmånad...



Kråkmånad är ett ord som har upptecknats i liten utsträckning. Det åsyftar den tid på våren då kråkorna återkommer från vintervistelsen. Denna tid är ju inte densamma i den södra delen av landet som i den norra. I Småland betecknar kråkmånad mars månad och i Härjedalen april månad. I Uppland anges betydelsen ’tiden från snösmältningen till första grönskan’ och i Lappland ’den tid på våren när vinterfodret var slut’.

Ett näraliggande begrepp är kråksnö som i Härjedalen betecknar snö som faller under april månad och i en uppteckning från Ångermanland noteras att ”snö som kommer i maj då kråkorna kommit tillbaks kallar man kråksnö”. Enligt en uppgift från Idre i nordvästra Dalarna säger man där att den sista snön som faller är kråksnö.

En parallell till kråksnö är det gotländska begreppet starur för snöoväder i mars (när staren har kommit). Ur är ju ett äldre ord för urväder. På Gotland säger man att det ska komma sju starurar i mars innan våren kommer.

(Månadens dialektord)

Etiketter:

Igår kom det - PAKETET... med min nya älskling!

Telefonsamtalet (obs - med kraftig göteborgsdialekt):
"Vi skickade den i måndags och har fått meddelande om att den kommit fram nu, så du kan hämta ut den idag med den här koden... tänkte att jag ringer dig ifall du har bråttom och vill hämta ut den redan idag... tung???... nä nä... inga problem vettu, det väger bara 11 kilo och det är bärhandtag - INGA PRÅBBLEM!!! Ha det så sköjj nu... hejsan hejsan!!!"

... jag bar och bar... fick ont i armarna... höll på att tappa... ställde ner på trottoaren... vilade... suckade... svor... tog nytt tag... kånkade vidare... sjungandes... och svärandes... ont... trött... stånk... men då kom grannen... "Men hörru, du ser ut att behöva hjälp, vänta lite så ska jag hjälpa dig... jag tar i ena sidan så ska du se att vi fixar det här!"... gulliga grann-mannen... alltid så hjälpsam... söderkis... lovely...


Ok, jag kom hem till slut... ont i armarna som nu var några centimeter längre... men trots allt hemma med halmen!

... packa upp... doften av nytt... åååh... manualen... lilla påsen med tillbehör sorterades och lades in i lilla tillbehörslådan på korrekta platser... drar in doften igen... mmm... njuuutningsfullt... det här är min nya vän... mmm... i love you baby...

Hade svårt att somna... låg och vred mig som en orm till halv två i nattmössans tidevarv... så uppspelt och spänd av förväntan... så glad... att inte kunna somna, som ett barn på julafton...

Den är sååå fin... så snäll... så vacker... så ljufvelig... och tillsammans kommer vi att göra underverk!

Husqvarna Emerald 183 - My lovely machine!!!

Etiketter: ,

torsdag, mars 19, 2009

Förlåt mig!!!

Jag har verkligen kollat upp namnsdagarna i familjen - flera gånger - men ändå har jag missat dem alla!!!

Förra veckan glömde jag min kära bror!
Igår glömde jag min älskade pappa!

Nu har jag kollat upp att det INTE är någon som har namnsdag i april!!!

Rätta mig om jag har fel...

Etiketter: ,

Dagens Dandy:



Dandy Dan - dandyn som gärna dansar Two-Step och Cake-Walk med blankpolerade manchettknappar, avdammade damasker samt nyvattnad kravatt!

... mmmmm...

Etiketter:

Vårens kalla och fuktiga nos...

... drar runt och gäckar... vintergäcken ståtar gul i slänten - i mängder... solen har smekt oss med sina vitgula silkestassar i några dagar nu... och då kommer den - starjauren nr 4!!!

Små tunna, nästan osynliga flingor singlar ned... precis som det ska göra så här i mars... men de små människorna har ändå fått upp väderkornet... det går inte att ta fel... våren är på gång... och vi ler inombords varje dag... snart så kommer koltrasten att sjunga för första gången i år... and that's a fact darlings!

Etiketter:

onsdag, mars 18, 2009

I år lovar jag...

... att inte börja klä mig för tunnklätt nu när våren börjar stryka runt med sin sammetslena nos... kappan på och tröja under den!!! Jajjamensan!!! Och rätta mig om jag gör fel!!!

Etiketter:

tisdag, mars 17, 2009

Igår fick jag veta...

... att gamla farbröder som är runt 90-år gamla, har svårt att hitta hårborstar!

Hårborstarna som säljs i våra dagvaruhandlar är så hårda att de rispar sår i hårbottnen på gamla farbröder eftersom de inte har så tjockt hår! Jag kände på de två olika hårborstarna som fanns till buds och de var hårda som satan! Jag nickade medhållande och sa: "Inte bra, inte bra!"


Jag håller med den gamla farbrorn som öppnade mina ögon igår kväll inne på ICA på Ringens köpcentrum - det är klart att gamla farbröder måste få borsta sitt hår även de!

Så hör upp, hör upp alla ni affärsinnehavare med ett holistiskt tänkande - köp in mjuuuka hårborstar till alla gamla farbröder... de vill också borsta sig fina i frippen!!!

Och apropå detta - Jag läste också insändaren i söndagens insänare i DN och håller med Stina... jag vill gärna klappa och krama både GAMLA hundar och GAMLA tanter och farbröder om bara tillfälle bjuds!!!

Etiketter: , ,

måndag, mars 16, 2009

Men fatta då rödluvan!!!


... det är åt det här hållet du ska gå... om du vill hitta hem alltså... men om du vill gå bort dig och aldrig mer hitta hem igen... då ska du gå åt det andra hållet... ååååhhh... så rödhårig... och så dum... zzzz... zzzzzzz!

Etiketter:

Näe...


... jag tror nog att det är åt det där håller du ska gå åt... tror jag bestämt... kanske... eller... jo!

Etiketter:

Om du råkat gå vilse...


... öööhhh... du bör gå... diiiitåååt...

... fråga INTE canastaklubben om vägen hem igen... jodå, de svarar gääärna... men de har faktiskt ingen aaaning!!!

Etiketter:

Jag är inte bara...

... en glad vintertjockis... jag har gått sta' och blivit ganska så långhårig också... aaaahhh, liiivet... det svänger både hitåt... och ditåt... uppåt... och nedåt... och utåt!

Etiketter:

söndag, mars 15, 2009

Dagens fråga:

HUR mycket kan man gå upp i vikt över vintern... ?

... undrar jag samtidigt som jag nyper tag i min allra käraste skogaholmslimpa som bosatt sig kring midjan och krafsar vidare i skafferiet efter bortglömda chokladbitar, chokladpudding, ballerinakakor, mandelmassa, blamange, ris a la maltarester från i julas, skumbananer, kanderad melon, pain au chocolat, nötcreme, nutella, jordnötssmör... eeeh... ja ni märker... totalt öppen för förslag från skafferiets gömda mörker... och glad som fan!

Etiketter:

Hej... jag måste avslöja en hemlighet:

... ibland önskar jag livet av någon av mina krukväxter... är det något som händer er också... ?

Etiketter:

Sorry...



... jag är lite upptagen med annat idag... a shitloads of böcker som det skall flyttas runt med... kostymer som skall puffas... påfågelsfjädrar som skall dammas... valthornssnäckor som skall matas... franska sångare från tidigt 70-talet som det måste ryas till åt... und so veiter... ja ni vet... men jag kan nås på backelitbapparaten ifall ni undrar något - johoooodå!

Toooodilooo Daaaarlings!

Etiketter:

lördag, mars 14, 2009

Lördagmorgon... och allt jag vill ha är...



... Cat Stevens...

Etiketter:

fredag, mars 13, 2009

Oj... oj... oj...


smsa han, den tredje göbben från höger, kvickare än pronto för böfvelen!!!

... kan någon ringa på fältskären...

Etiketter:

Portvinstå...



... joooo... det kan vara portvinstå också... hej, där har vi det!!!

Etiketter:

Gikt...



... jag har fått gikt... stånk... och det känns inte alls bra... oj oj oj... stön... för det var väl bara gamla kungar och girigbukar som fick gikt om man synar de där gamla ekivoka historieböckerna i sömmarna!!!

Etiketter:

... nej... nej... nej...

... jag har ätit aaalldeles för mycket till lunch för att kunna yppa något överhuvudtaget... det gååår bara inte... stånk och stön...

Etiketter:

Fredag är Fransk Pop!



Två coola katter groovar stilfullt loss... oh la la la la la... vad mer behövs?
Hej, det är fredag!!!

Etiketter:

torsdag, mars 12, 2009

Kära kära Bankchefer och andra likasinnade toppchefer!

Det spelar ingen roll att ni trixar och förlöjligar er genom att styra om era rörliga löner och sedan står och låtsas verka seriösa och ärliga i tv... ni är girigbukar och erat blod är förgiftat av roffarmentalitet...

Girighet och roffarmentalitet är och förblir osexigt... så ÄR det bara!!!


You're a fuckin' bunch of - KARMALOOOSERS!!!

Etiketter: , ,

tisdag, mars 10, 2009

Idag...

... har det bara varit en vanlig tisdag... inte en enda dekadent liten händelse har skett i mitt liv... neeej... jag lovar!!!

Men imorgon ska jag byta arbetsplats!

Etiketter:

måndag, mars 09, 2009

Fööörlåååt mig...

... du svarta, släthåriga, tjocka lite låghalta gamla tax... för att jag smög upp bakom dig och började fnissa så där lite tyst för att du linkade så dant vilket gjorde att dina öron vippade så där roligt... du hörde mitt fniss... stannade till och vände dig om... tittade på mig med hundögon... väntade på att jag kom dig jämnsides, då började du strutta igen... fööörlåååt mig... ååååhhh... men du såg sååå rolig ut...

Etiketter:

Dante berättar om saker och ting och pling och plong:


- ... mmm... mossa... är det mossa du har där på slipsen... ?

- Hej, jag bor i en stubbe... och jag trivs med det... !

Du funderar inte på att bo i ett riktigt hus?

- Nej... det finns ingen mossa inne i riktiga hus... !

Lägenhet... är kanske inte heller på tapeten då... ?

- He he he... nej... det finns ingen mossa där heller... i lägenheter alltså... på tapeter kan man nog få mossmotiv om man så önskar... jag menar, det finns ju så oändligt många olika tapeter att välja på idag... jag känner personer som bestämt sig för att tapetsera men inte kunnat bestämma sig för vilken tapet man ville ha... men efter ett tag trodde de att de hittat en tapet... men sen visade det sig att så inte var fallet... tapeten passade inte och letandet efter den ultimata tapeten fick börja om på nytt... och sedan upprepade sig proceduren några gånger till... det är inte lätt att hitta en tapet som man verkligen tycker om... och som passar det rum man ska tapetsera... det är verkligen omständigt att hitta tapeter...

Ok, nu är jag inte riktigt med här... det var väl ändå stubben vi pratade om... att du bor i en stubbe... !?

- Jaaa... just det... men om jag fick tag på en tapet som hade ett mossmönster så skulle jag ju naturligtvis bo i ett hus... eller en lägenhet... och ha mosstapeten på alla väggar hela tiden...

... jaha... ok... mosstapet... ok... jag fattar... eller... inte... riktigt...

- Det är min presenning som ligger där borta!

... presenning... what...!!!???

- Ja... den är blå!

... eh... blå... presenning... vad har det med...?

- Där under har jag min samling... jag samlar på mossa!

... ok... du... eeeh... oj oj oj vad klockan gäspar skorpa... nä nu måste jag dra på rotmos... hej då!

- Ska du gå nu? Ok, då kan jag gå och vattna min mossa nu då... jag har fått ett uppdrag av Canastaklubben... jag ska göra en helt vanlig kortlek av pressad mossa... hej då!

Etiketter:

GrinBritta i Sillbo...



... fick sig ett fint litet bälgaspel med pärlemoknappar av far sin... men hon var ändå inte nöjd...

- När man tryck på den häringa knappen så låt det så hemskans illa...

Etiketter:

Det tutar i gabberåben!

Det är inte min gabberåb... det är inte mitt tut!

Etiketter:

Charles Rennie Mackintosh - Just because I looove you!



- Care for a cup of tea and a crrrumpet, daaarling... ?

Någon skall åka till Skottland - det är inte jag!
Någon är avundsjuk - ok, ce moi!!!
Men jag vill också åka till Glasgow och dricka afternoontea på The Willow Tearoom... jag vill verkligen inget annat än just det JUST NU... !
Ok... jag kan tänka mig några hundra andra saker jag vill göra just nu förutom exakt det jag borde göra just i detta nu!

Etiketter: , ,

söndag, mars 08, 2009

Canton...

Szechuan...

Shandong...

Det är dags...

... att gå ut stenhårt... och bara ÖKA!!!

Etiketter:

lördag, mars 07, 2009

Sorry all you boys & girls...



... men jag är ute och letar efter våren den här helgen... det doftar annorlunda ute... och jag känner något i mitt blod... något nytt... något bra... något gott... måste gå... ! Ni kan nå mig på radiolan om ni undrar något!

Etiketter:

fredag, mars 06, 2009

Kom igen nu alla dönickar, slöfockar och hösäckar - det är FREDAG!!!



Shirley!
Shirley, Shirley bo Birley Bonana fanna fo Firley
Fee fy mo Mirley, Shirley!

Lincoln!
Lincoln, Lincoln bo Bincoln Bonana fanna fo Fincoln
Fee fy mo Mincoln, Lincoln!

Come on everybody!
I say now let's play a game
I betcha I can make a rhyme out of anybody's name
The first letter of the name, I treat it like it wasn't there
But a B or an F or an M will appear
And then I say bo add a B then I say the name and Bonana fanna and a fo
And then I say the name again with an F very plain
and a fee fy and a mo
And then I say the name again with an M this time
and there isn't any name that I can't rhyme

Arnold!
Arnold, Arnold bo Barnold Bonana fanna fo Farnold
Fee fy mo Marnold Arnold!

But if the first two letters are ever the same,
I drop them both and say the name like
Bob, Bob drop the B's Bo ob
For Fred, Fred drop the F's Fo red
For Mary, Mary drop the M's Mo ary
That's the only rule that is contrary.

Okay? Now say Bo: Bo Now Tony with a B: Bony
Then Bonana fanna fo: bonana fanna fo
Then you say the name again with an F very plain: Fony
Then a fee fy and a mo: fee fy mo
Then you say the name again with an M this time: Mony
And there isn't any name that you can't rhyme

Everybody do Tony!
Pretty good, let's do Billy!
Very good, let's do Marsha!
A little trick with Nick!
The name game

Etiketter: , ,

Dags att...

... plocka bort mitt enda skäggstrå... johooodå... jag har ett enda tunnt litet jäkla ett som växer ut en halv cenitmeter lite då och då... ! Jag ser det som charmigt, excentriskt och lite dekadent!

Etiketter:

Oasis anses opassande i Kina... och får inte uppträda där!

Jaha... skulle det vara en nyhet alltså... !?

I mitt liv har de alltid varit förbjudna pga deras dåliga musik och opassande uppträdande... jag är en diktatur i minatyr... och det står jag för!

Etiketter:

torsdag, mars 05, 2009

Hurra!!!

Första tranan har landat!
Nu jävlar är det vår hörrni!!!

Etiketter:

Liza-Beta pratar i telefonen:

- "Kan man ta kvall då... va?... jaha... men kvallohällj då?... aaahaaa... ja... men extraextra... kan man ta det?... nehej... men ok... kvallohällj då... och lösenord på det... ja... ok... hej!"

... ett helt vanligt samtal som jag i detta nu fick överhöra... och nej... jag fattar ingenting jag heller!

Etiketter: ,

Trött som en tröglori strandsatt på nordpolen är jag...

... på buffliga och ouppfostrade invånare i Gamla Eken som trängs och knuffas utan att be om ursäkt... utan att ens viska iväg ett "förlåt" bara så där i luften så där som man gör i andra stora städer ute i världen... enkelt som fan kan man tycka... hyffs kallas det... piece of a tooodilooocake... men nejdå... armbågar i ryggen... knuffar i sidan... stående mindlösa hösäckar mitt i dörröppningarna som helst ska PÅ tunnelbananen innan vi andra gått AV...

Jag är sååå ebarmligt trött på er... GET SOME FUCKING MANNERS!!!

Etiketter:

onsdag, mars 04, 2009

Nu har jag varit 100% papperslös sedan den 20 februari!!!

Det är dags att gå till farbror polispolispotatismosmyndigheten och hämta ut mitt nya pass och min nya legitimation!!! Jag som alltid varit så duktig på att fixa nya papper så fort som utgångsdatum närmat sig... men nu är jag över 40... högborgerlig och smygadlig... och skrattar rått åt små hundvalpar som inte har någon mamma... och giraffer som inte når bladen på träden så de svälter ihjäl... och små blommor som fryser ihjäl i vårens hårda och kalla frostnätter... HA HA HA... samt skiiiter fullkomligt i att göra som man ska!!!

... ok... det är dags att skärpa ihop sig... vattenkamma sig... och göra rätt för sig!!!

Idag är det jag som går till ovan nämnda pommesfrittesplejs och hämtar ut mina papper - typ NU!!!


... ska bli spännande att se om man verkligen kan hämta ut identifikationshandlingarna UTAN att ha något giltigt dyligt med sig... oerhööört spännande... adios amigos... jag måste strutta iväg och charma en potatisgris!

Etiketter:

Nu är jag inte alls så där hungrig... som igår...

... hur tänkte jag egentligen... ???

Etiketter: ,

tisdag, mars 03, 2009

Hungrig...

Etiketter: ,

Hungrig...

Etiketter: ,

Hungrig...

Etiketter: ,

Suck...

... suck... suck... suck... här var det tråååkigt... suck...

Etiketter:

Nä fan...

... inte en kotte någonstans... och alla mina tangenter är kletiga och kladdiga av lemoncurd... hur ska det gå... huuur ska det gååå???

Etiketter:

Var är alla... ?

Jag bara undrar... ni kanske fikar... eller så gömmer ni er på toaletten... Liza-Beta... Stimpan... Limpan... var ääär ni!!!???

Etiketter:

Bruna fläckar på bananen... örten som aldrig släpper taget!

- "Jag kan rekomendera er att kliva av och gå istället... det kommer nog att gå fortare... det är fel på bananen!"

Sa han som körde tunnelbananen imorse... mmm... det känns jättemysigt att betala stålar för att få åka med SL... eller gå bredvid... utanför... som vi gjorde... och en hel hord morgonvandrare släntrade upp för Götgatsbacken i hopp om en bättre morgondag...

Etiketter:

Riskakor med Lemoncurd...

... i all ära... men vad fan är det mot en hel swimmingpool fylld med hundvalpar... ???

Etiketter:

måndag, mars 02, 2009

It's the time of the season... of Lemoncurd...

Johoooodå... jag gjorde det tydligen för precis ett år sedan märkte jag när jag nu tittade efter... Lemoncurd... min drog... mitt gift... mitt guld... och det finns ingen ursäkt att INTE göra sig några burkar Lemoncurd - det är otroligt jävla skitenkelt att göra!!!

Just Do It baby!!!

Etiketter: ,

Canastaklubbens lilla motettkör...



... tittade på David Lynch-rullen Blue Velvet hemma hos mig igårkväll... och det... mmmm... är något jag får leva med...

Etiketter:

Tidigt en marsmorgon...

Kallt vid mitt fönster
orkidéerna rister
molnen är rosa

Etiketter:

söndag, mars 01, 2009

Sunday Girl...


eXTReMe Tracker
website counter